Godt nyttår!

Ønsker alle ett godt nyttår, blogger mer imorgen!

-Lina

Dagen idag!

Dagen idag har egentlig bare gått til soving og besøk. Fikk som sagt besøk av hele familien på pappa siden, noe som er kjempe koselig og jeg ser dem nesten aldri.
Så dagen begynte med å ordne seg og vente på at de kom, rundt 1300 tiden kom de og da gikk det meste i snakk og ting og tang. Jeg og Stig viste de minste den lille farmen som vi da har!
Litt senere dro vi ned på skei og spiste på kina restauranten, og onkel spanderte! Verdens beste onkel! Etter vi kom hjem har det ikke skjedd noe spesielt å fortelle om bare at jeg har dusjet og skal nå gå til sengs med verdens beste kjæreste, Stig!

Kan hende det blir litt sen oppdatering i morgen pga skal på Skei å kjøpe katteutstyr og diverse ting for jeg skal få meg en søt liten pusekatt! Gleder meeg!


Søtee Mali!

Verdens beste tante, Jorunn Anna !


Kylling i karri, naaam!

Elsker deg, Stig<3

Søteste Maryell !

Heheh, søte Mali!

-Lina 

Kommer senere!

Får nå besøk av hele familien så kommer ikke til å blogge før ikveld, bare slik at det er sagt!
¨

-Lina

Bilder.


Det ble da noen bilder allikvell iår! 


kattepusene!

Litt overredigert menmen, lagå

Flinke duu! Og bare sånn at det er sagt holder den på å repareres og der blir den prøvekjørt!

 

Julaften nummer 2

Sitter nå her og ser på gavene jeg har fått, nå blir de dessert ilag med Stig! Kommer til å blogge mer imorgen ettersom det så og si er julaften her nå!

Litt av gavene, blir video når jeg kommer på hybelen!

-Lina

Macbook Pro selges

Macbook pro 13 tommer vurderes solgt, den er da fuktskadet på skjermen men er fullt brukelig, har aldri hatt noe problem med dette. Det er en liten skramme på venste side etter noe som skjedde men vet ikke hva. Å bytte skjerm kan du selv gjøre enkelt og en skjerm koster alt fra 500-1000 kroner. Jeg selger den pga jeg vurderer større GHZ og større tommer. Den selges da billig, men skal høre med litt folk om hvor mye den kan være værdt, men imens kan dere sende bud på linaom@live.no om dere er interisert eller om det er noe mer dere lurer på. Den er også oppgradert fra snow leopard til mountain lion, og den er da 1 år gammel.
 
Bud sendes på linaom@live.no eller vist det er noe mere du lurer på !:)

Antrekk 25 Des 2012
Skjorte;;Only// Bukse;;Bikbok// Sko;;H&M

-Lina

Bilder fra den siste tiden.

-Lina&Stig-

INO og salg av Macbook Pro

Etter å ha kommet hjem etter å vært hos B&B, sitter vi begge godt plantet i sofaen med koseklær på. Er så godt å avslappene å sitte i verdens beste armkror, til verdens beste kjæreste. 
Er veldig lite og snakke om for øyeblikket, men det er en ting, er du interisert i å kjøpe macbook pro for en billig penge så gjerne send meg mail ;; linaom@live.no

 -Lina&Stig

Middag hos bestemor og bestefar.


God 2 juledag! 

 

-Lina&Stig

Les mer i arkivet » Mai 2013 » Februar 2013 » Januar 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits