Unner meg noe godt

sitter da i sofaen på hybelen og lever hybellivet. Savner å bo hjemme jeg. Har også flyttet om på hybelen og føler det ble mye mer kosligere nå! Godt.
Etter alt strevet skjærte jeg opp jorbær og blåbær og sitter å koser meg med det, nam!

En liten dårlig nyhet er at jeg nå mangler kamera og blir sikkert ikke så bra blogging som jeg håpet at det skulle bli framover! Får bare håpe på det beste og håpe at det ordner seg!
-Lina

Konfirmasjon!

Fikk det veldig travelt helt plutselig for å dra i kirka!

så glad og fornøyd for at jeg rakk og bli ferdig i tide! (holder på å pusser opp kjøkkenet, sorry rotet!)

Så gikk vi ut i bilen for å kjøre til kirka

Så gikk vi ned til kirka og håpet på at det ikke var fult!

Når vi kom ned så var det fult..

så da gikk vi opp fra kirka.

Så satt vi oss i bilen og kjørte hjem!

Lite fornøyd pie som har strevd å stått opp tilig for å ordne seg.. fysjåfy

Bilder av dagen!Tenkte å legge ut litt bilder av dagen, ikke så mange men det ble nå noen bilder. Gidder heller ikke å sette meg ned og redigere alle, kommer kanskje mer senere!
Gratulere med dagen, Lene Stavås!

Så nå skulle pc`en slå seg vrang så skal jeg prøve å få til litt flere bilder neste uke!

-Lina
konfirmasjon!

Sitter her å venter og ser ut over bordet og venter på at kaken skal bli servert! neida. Nettopp kommet fra kirken og sitter her og venter på mat. Er så sulten men det er nå min egen feil.... Gikk litt fort i svingene før man dro i kirka!
bildene kommer senere idag, så vil jeg gratulere konfirmanten Lene! kos deg på dagen din!-Lina

Hei!

Tenkte bare å slenge inn et lite inlegg av noen bilder som ble tatt i vinter, og sånn som jeg sa i vinterferien ble det tatt mange bilder som jeg skulle legge ut og ettersom det ble mange etterspørsler på det. 
Blir kansje litt mer senere idag men skal kjøre til Surnadalen som kan ta litt tid så får se hva jeg finner på!Ahh, herlig med min beste å min søte lillebror!Flink!

-Lina
 

3 bilder 3 farger.

Hvilket bilde likte du best?!

Bilde uten redigering:

verdens søteste lille pie, Maryell!

-Lina

Kveldsmat!

Fikk endelig dratt rumpa opp av sofaen for å kjøre på butikken å kjøpe noe mat. Har bestemt meg for å begynne å spise passe sunt, for savner den gammle kroppen min noe helt sykt! Sådeså. Ellers så er det jo kjempegod temperatur ute, hæli. Nå skal jeg bare slappe av, noe som jeg har gjort i hele dag.. Huff, må virkelig begynne å ha meg ut om dagene. Har også lest til naturfagprøve til imorgen, blæh. DNA er virkelig ikke min greie, men det får gå som det går. 

Så nå er det bare å glede seg på kortdag på skolen i morgen og 1 dag til så har vi fri. Hektisk uke blir det uansett, konfirmasjon både på torsdag, lørdag og søndag. Jehoo. Ellers skal jeg bare nyte fridagene med Stig og kattepusen som er hjemme så er det bare å glede seg på sommerferie. Som sagt så må jeg virkelig skjerpe meg på mat fronten for å få tilbake kroppen som man hadde for et år siden, det var tider det! Nokk om det. Nå skal jeg sette meg å lese litt mer på naturfag så er man forhåpentligvis klar til imorgen!Den goooode salaten, men nå har jeg ikke mye mer stort å si så godnatt! 

-Lina

New in!

Har endelig tenkt å begynne å blogge igjen, koste hva det koste vil. Kanskje det ikke kommer så mye tekst men lover at det skal tas bilder! 
Til å begynne med starter jeg litt enkelt og sier at jeg er tilbake. Har goså fått tak i diverse ting som skal vises nå!

 Runde Rayban`s og dongri jakke! Love, love gleder meg til sommer og kos med verdens beste kjæreste! Er så klar som man kan bli for sommer og varme!

-Lina
 

Les mer i arkivet » Mai 2013 » Februar 2013 » Januar 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits