Oppdal!

Stikker til oppdal så kommer bloggoppdatering ikveld eller imorgentilig!

-Lina

Valentines day?

Sitter da her heeelt alene. Neida, har det så bra så, fikk koset oss litt på tirsdagen og igår så det går fint! Skjønner ikke helt pointet med valentine day jeg, jaja men sant. Får bare være sånn, koser meg alikevel jeg! Skal prøve å ta masse bilder fremover slik at det blir mye blogging! Skal vertfall bli det i vinterferien, lover. Nå skal jeg stikke til skolen så får jeg kansje blogget litt senere idag. 


Søteste pusekatten, sorry for dårlig mobilkvalitet!

-Lina

Lenge siden?

Veeeeeldig lenge siden jeg har blogget nå, men har rett og slett ikke orket en jævla ting... Sitter bare her, eller så er det trening på G! Sorry for det folkens. Må begynne å skjerpe meg fremmover!
Siden sist så har det ikke skjedd så mye i livet mitt, men Stig kom til meg igår og ettersom vi ikke får vere ilag på selveste valentines day, så koste vi oss heller sammen da. Han har da endelig kjørt opp på traktor, og etter han lurte meg trill rundt idag så hadde det hele en god slutt!! Det vil si han klarte det og jeg er så stolt av han! Han har nå dratt og jeg mannet meg opp til å blogge. Like trist å forlate hverandre hver gang men heldigvis så er det snart vinterferie. Lover at det skal bli mye med bilder og bloggin! Skjer mye i vinterferien min så det skal bli masse med oppdateringer!

Nå skal jeg legge meg og lade opp til en lang dag imorgen før det bare er en dag til vinterferie. GODT!

-Lina
Les mer i arkivet » Mai 2013 » Februar 2013 » Januar 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits