Sommer!

Ahh, det er så deilig med sommer og ikke minst når vi har to nydelige hester å passe på. Så tenkte bare å slenge inn noen bilder fra dagen idag, som sagt kommer det til å bli flere bilder enn tekst.

-LinaNytt kamera!

Som sagt fikk jeg meg nytt kamera i bursdagsgave her om dagen og er kjempe fornøyd så tenkte å legge ut noen bilder som har blitt tatt hittil. Er kanskje ikke de beste men det er mye å lære, så trenger bare litt tid så blir det nokk bra tilslutt. 
-Lina

Endelig tilbake!

Endelig tilbake, med nytt kamera og hele pakka. Så nå begynner bloggingen for fult!
Forhåpentligvis.

-Lina 

Bilder av dagen!Tenkte å legge ut litt bilder av dagen, ikke så mange men det ble nå noen bilder. Gidder heller ikke å sette meg ned og redigere alle, kommer kanskje mer senere!
Gratulere med dagen, Lene Stavås!

Så nå skulle pc`en slå seg vrang så skal jeg prøve å få til litt flere bilder neste uke!

-Lina
Hei!

Tenkte bare å slenge inn et lite inlegg av noen bilder som ble tatt i vinter, og sånn som jeg sa i vinterferien ble det tatt mange bilder som jeg skulle legge ut og ettersom det ble mange etterspørsler på det. 
Blir kansje litt mer senere idag men skal kjøre til Surnadalen som kan ta litt tid så får se hva jeg finner på!Ahh, herlig med min beste å min søte lillebror!Flink!

-Lina
 

3 bilder 3 farger.

Hvilket bilde likte du best?!

Bilde uten redigering:

verdens søteste lille pie, Maryell!

-Lina

Kveldsmat!

Fikk endelig dratt rumpa opp av sofaen for å kjøre på butikken å kjøpe noe mat. Har bestemt meg for å begynne å spise passe sunt, for savner den gammle kroppen min noe helt sykt! Sådeså. Ellers så er det jo kjempegod temperatur ute, hæli. Nå skal jeg bare slappe av, noe som jeg har gjort i hele dag.. Huff, må virkelig begynne å ha meg ut om dagene. Har også lest til naturfagprøve til imorgen, blæh. DNA er virkelig ikke min greie, men det får gå som det går. 

Så nå er det bare å glede seg på kortdag på skolen i morgen og 1 dag til så har vi fri. Hektisk uke blir det uansett, konfirmasjon både på torsdag, lørdag og søndag. Jehoo. Ellers skal jeg bare nyte fridagene med Stig og kattepusen som er hjemme så er det bare å glede seg på sommerferie. Som sagt så må jeg virkelig skjerpe meg på mat fronten for å få tilbake kroppen som man hadde for et år siden, det var tider det! Nokk om det. Nå skal jeg sette meg å lese litt mer på naturfag så er man forhåpentligvis klar til imorgen!Den goooode salaten, men nå har jeg ikke mye mer stort å si så godnatt! 

-Lina

Wants!


449,-                                                          129,-


499,-                                                          699,-


399,-                                                         1395,-


2495,-                                                            1495,-


-Lina

 

Bildedryss!

Dårlig med blogging idag, men det får bare gå! 
Ble ikke så alt for mange bilder, men ble da noen ivertfall. Kunne også ønske at det var lyst nede i dalen, for nå blir det ikke sol før 22 februar så det er så mørkt å dystert å ta bilder der. Skal bli godt med vår kjenner jeg. Nå kommer bildene får håpe dere liker de!Stig fikk seg bil i helgen...


Sjokolade og jordbær!<3

Energiklompen min!


Fine Pondus!


Pondus&Fant/far&sønn

Nå skal jeg se Grey´s så snakkes!

-Lina 

New in!

Var på Skei her om dagen på en liten så shoppingstur, og var da så heldig å finne kjempe søte ørepropper på Europris! Forgudet dem, Stig kjøpte de søteste, men smarte Lina kjøpte noe som man kan bruke i hverdagen å på skolen! Så her kommer de!


Mine de var så søte, og ikke minst billig til bra lyd!

Stig sine, de er jo så kjempesøte! Men kansje ikke å bruke til hverdags? heheh, er så glad i deg atte!

Nå skal jeg stikke så blir det mange nye bilder iløpet av dagen!

-Lina
 

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Mai 2013 » Februar 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits