Photoshoot, Sigrid!

Hadde en liten photoshoot med Sigrid tidligere i sommer og har endelig mulighet til å legge de ut. De er kansje litt for mye redigert men pyttpytt. 

Bynner å bli en stund siden jeg har blogget men skal forhåpentligvis bli bedre når skolen begynner igjen. Er ikke helt klar for skole enda men blir nokk bedre når man får begynt igjen. Får håpe at det blir ett mye bedre år enn i fjor pga savnet de hjemme veldig mye men nå som man har vent seg på det blir det nokk bra, skal også lage en liten videosnutt om hvordan sommer min har vært og hva jeg har gjort. 


Bildene ble utrolig uklare her, dumt men sant. Huffhuff, jaja dette får gå for denne gang!

-Lina

Unner meg noe godt

sitter da i sofaen på hybelen og lever hybellivet. Savner å bo hjemme jeg. Har også flyttet om på hybelen og føler det ble mye mer kosligere nå! Godt.
Etter alt strevet skjærte jeg opp jorbær og blåbær og sitter å koser meg med det, nam!

En liten dårlig nyhet er at jeg nå mangler kamera og blir sikkert ikke så bra blogging som jeg håpet at det skulle bli framover! Får bare håpe på det beste og håpe at det ordner seg!
-Lina

Konfirmasjon!

Fikk det veldig travelt helt plutselig for å dra i kirka!

så glad og fornøyd for at jeg rakk og bli ferdig i tide! (holder på å pusser opp kjøkkenet, sorry rotet!)

Så gikk vi ut i bilen for å kjøre til kirka

Så gikk vi ned til kirka og håpet på at det ikke var fult!

Når vi kom ned så var det fult..

så da gikk vi opp fra kirka.

Så satt vi oss i bilen og kjørte hjem!

Lite fornøyd pie som har strevd å stått opp tilig for å ordne seg.. fysjåfy

konfirmasjon!

Sitter her å venter og ser ut over bordet og venter på at kaken skal bli servert! neida. Nettopp kommet fra kirken og sitter her og venter på mat. Er så sulten men det er nå min egen feil.... Gikk litt fort i svingene før man dro i kirka!
bildene kommer senere idag, så vil jeg gratulere konfirmanten Lene! kos deg på dagen din!-Lina

New in!

Har endelig tenkt å begynne å blogge igjen, koste hva det koste vil. Kanskje det ikke kommer så mye tekst men lover at det skal tas bilder! 
Til å begynne med starter jeg litt enkelt og sier at jeg er tilbake. Har goså fått tak i diverse ting som skal vises nå!

 Runde Rayban`s og dongri jakke! Love, love gleder meg til sommer og kos med verdens beste kjæreste! Er så klar som man kan bli for sommer og varme!

-Lina
 

Oppdal!

Stikker til oppdal så kommer bloggoppdatering ikveld eller imorgentilig!

-Lina

Valentines day?

Sitter da her heeelt alene. Neida, har det så bra så, fikk koset oss litt på tirsdagen og igår så det går fint! Skjønner ikke helt pointet med valentine day jeg, jaja men sant. Får bare være sånn, koser meg alikevel jeg! Skal prøve å ta masse bilder fremover slik at det blir mye blogging! Skal vertfall bli det i vinterferien, lover. Nå skal jeg stikke til skolen så får jeg kansje blogget litt senere idag. 


Søteste pusekatten, sorry for dårlig mobilkvalitet!

-Lina

Lenge siden?

Veeeeeldig lenge siden jeg har blogget nå, men har rett og slett ikke orket en jævla ting... Sitter bare her, eller så er det trening på G! Sorry for det folkens. Må begynne å skjerpe meg fremmover!
Siden sist så har det ikke skjedd så mye i livet mitt, men Stig kom til meg igår og ettersom vi ikke får vere ilag på selveste valentines day, så koste vi oss heller sammen da. Han har da endelig kjørt opp på traktor, og etter han lurte meg trill rundt idag så hadde det hele en god slutt!! Det vil si han klarte det og jeg er så stolt av han! Han har nå dratt og jeg mannet meg opp til å blogge. Like trist å forlate hverandre hver gang men heldigvis så er det snart vinterferie. Lover at det skal bli mye med bilder og bloggin! Skjer mye i vinterferien min så det skal bli masse med oppdateringer!

Nå skal jeg legge meg og lade opp til en lang dag imorgen før det bare er en dag til vinterferie. GODT!

-Lina

LYKKERUUS OG FRII!!

Haha, fikk fri fra skolen klokken halv ti idag pga vannet hadde spekt! Veldig god start på uka!
Ettersom jeg fikk så mye i stipend måneden her tok jeg meg friheten til å dra til surnadal! Skal bli godt å se igjen bebien min, Susi! Lenge siden sist jeg så henne!
Det skal også bli skikkelig godt å se igjen Stig også, selvom vi så hverandre sist igår! Savner han noe sinnsykt med en gang vi drar fra hverandre! Glad i deg<3
Lykke!

-Lina

Bestilt!

Har bestilt meg ny treningstights og gleder meg noe helt sykt til å ta den i bruk! Det var da snille mamsen som bestilte den pga personnr osv så, ja. 
Bare så det er klart så betaler jeg den selv!


Min første ordentlige treningstights, gid det skal bli godt å få den! Den er da kjøpt på x-life.no for 799,-  Kjenner at jeg allerede får treningsmotivasjon, wihuu!

-Lina


 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits