Kveldsmat!

Fikk endelig dratt rumpa opp av sofaen for å kjøre på butikken å kjøpe noe mat. Har bestemt meg for å begynne å spise passe sunt, for savner den gammle kroppen min noe helt sykt! Sådeså. Ellers så er det jo kjempegod temperatur ute, hæli. Nå skal jeg bare slappe av, noe som jeg har gjort i hele dag.. Huff, må virkelig begynne å ha meg ut om dagene. Har også lest til naturfagprøve til imorgen, blæh. DNA er virkelig ikke min greie, men det får gå som det går. 

Så nå er det bare å glede seg på kortdag på skolen i morgen og 1 dag til så har vi fri. Hektisk uke blir det uansett, konfirmasjon både på torsdag, lørdag og søndag. Jehoo. Ellers skal jeg bare nyte fridagene med Stig og kattepusen som er hjemme så er det bare å glede seg på sommerferie. Som sagt så må jeg virkelig skjerpe meg på mat fronten for å få tilbake kroppen som man hadde for et år siden, det var tider det! Nokk om det. Nå skal jeg sette meg å lese litt mer på naturfag så er man forhåpentligvis klar til imorgen!Den goooode salaten, men nå har jeg ikke mye mer stort å si så godnatt! 

-Lina

Én kommentar

Sabita

07.05.2013 kl.10:56

NAM :D

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits